zondag 10 oktober 2010

Adobe Business Catalyst

Dit is nieuw: Ik ben aan het uitzoeken of dit een mogelijke optie voor de klanten van www.dewebmeester.nl zou kunnen zijn. Een complete CMS, inclusief webshop, klantbeheer en affiliate beheer. Maar: die zaken vinden we ook bij Joomla. Is er extra's te halen. Ja, vanavond wel. Ik ben verbaasd.

- Adobe biedt een plugin voor dreamweaver. Een (goede) plugin voor Joomla voor Dreamweaver mis ik. Er bestaat een 'joomla kit' voor dreamweaver maar ik was daar niet tevreden over. Deze plugin van Adobe doet (tot nu toe) alles wat ik zou willen: downloaden van de site naar eigen (locale) server en WYSIWYG (what you see is what you get).

- Het aanpassen van de website is werkelijk een WYSIWYG gebeuren. Je kunt werkelijk direct vanaf het internet teksten en illustraties aanpassen zonder eerst naar een control panel te gaan (zoals bij Joomla).

- Snelheid is verbluffend. Internet in Kroatie is traag (zoals veel andere zaken). Maar mijn website bij adobe business catalyst ( http://spidermanwebdesign.businesscatalyst.com )  opent snel, is makkelijk te editen en aanpassingen worden snel opgeslagen.

Ik ga nog even verder met experimenteren en houd jullie op de hoogte via dit blog!

Groeten,

Meindert

www.cheap-web.nl

1 opmerking:

  1. Meindert,

    ik ben zelf ook bezig met Adobe BC in combinatie met DW en Muse. Loop alleen zelf tegen verschillen zalen aan en ben zeer benieuwd of er een Nederlands forum is? Ben overigens goed tevreden over de comunicatie tussen DW en BC.

    Groet,
    Esther

    BeantwoordenVerwijderen