maandag 12 november 2012

Marktplaats of Speurders website deel 2

Deze blogpost is een vervolg op blogpost: http://dewebmeester.wordpress.com/2012/11/07/een-marktplaats-nl-website-de-mogelijkheden-prijzen-en-andere-adviezen/ (deel1)

Idee: marktplaats.nl is een populiare website en een populair website idee. Bezoekers kunnen hier niet alleen spullen kopen (= webwinkel / webshop) maar kunnen ook zelf spullen plaatsen en verkopen. De beheerder van de website verdiend niet met de verkoop van spullen maar met de verkoop van advertentie mogelijkheden. Kortom: de bezoeker doet het werk en de beheerder krijgt automatisch verdiensten. Maar welke mogelijkheden zijn er (= biedt dewebmeester.nl) om zelf zo'n website te hebben en te beheren?

Deel 2: Marktplaats/ Speurders website binnen Joomla
De test en demonstratie website: http://decmsmeester.nl/speurders/
Op deze website heb ik "simpelweg" een marktplaats component geinstalleerd. Om die component zichtbaar te maken op de voorpagina (zodat bezoekers er mee kunnen werken), is er een apart menu aangemaakt (ads menu) waarbij de linken koppelen naar de verschillende mogelijkheden van dit marktplaats script.
Zie afbeelding:
[gallery]

Daaronder een extra menu item in Main Menu met de optie "Buy Credits". De bezoeker kan Credits kopen om zo advertenties te mogen plaatsen. Het verdienen kan beginnen. Verder zijn er natuurlijk allerlei modules verwerkt om de producten leuk en mooi zichtbaar te maken op de voorpagina. Mogelijk belangrijk voor u:
Mocht u een eigen Speurders.nl of Marktplaats.nl website hebben? Dan kan dit makkelijk geintegreerd worden in elke bestaande Joomla website. Daarvoor hoeft u niet een nieuwe Joomla website te laten ontwerpen. Dat kan wel. Op http://www.dewebmeester.nl/joomla-design.html heeft u de keus over honderden zeer professionele Joomla designs voor een kleine prijs. Integratie van het marktplaatsscript in een Joomla website kost via dewebmeester.nl 99 Euro.
Reageren kan via deze blogpost (te vinden op www.dewebhulp.nl) of via email: info@dewebmeester.nl

De volgende blogpost over dit onderwerp gaat over integratie van een marktplaats script in een Wordpress website.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten