maandag 17 september 2012

Oefenen met de CMS van de decmsmeester.nl; meest eenvoudige CMS op de markt!

Decmsmeester.nl biedt nu een prachtige maar eenvoudige mogelijkheid om de online CMS uit te proberen. Op dit moment drie opties met 5 verschillende designs.

Optie 1: Gebruik een design van Template Monster

Afbeelding

Optie 2: Gebruik een design van Dreamtemplate

Optie 3: Een complete website afgestemd op uw professie; Deze laatste optie is nog even niet te testen omdat de bijbehorende websites op dit moment geinstalleerd worden binnen de online CMS.

Deze CMS is uniek. Waarom?

1) U hoeft zelf niets te installeren (in tegenstelling tot Joomla, Wordpress of andere uitgebreide CMS systemen)

2) U kunt zelf een design uitkiezen of elke bestaande website of elk bestaand design gebruiken (in tegenstelling tot andere CMS systemen)

3) U kunt binnen 1 dag gebruik maken van deze CMS, bijbehorende hosting en uitgekozen website / design

4) U kunt vanaf elke plaats op de wereld en vanaf elke computer met internettoegang en zelfs via uw Android telefoon of iPhone, ten alle tijden uw website beheren en bijhouden.

5) Eenvoudiger is niet mogelijk. Probeer het zelf door gebruik te maken van de inloggegevens die bij de designs genoemd worden.

6) Goedkoper is niet mogelijk omdat u een design, inclusief een jaar gebruik van de CMS en inclusief hosting kunt krijgen vanaf 99 Euro (ex. BTW). Ook is het bij decmsmeester.nl mogelijk om een design binnen deze CMS door dewebmeester te laten opmaken vanaf 49 Euro.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten